• Greenwich Residence
  • Greenwich Residence
  • Greenwich Residence
  • Greenwich Residence
  • Greenwich Residence
  • Greenwich Residence
  • Greenwich Residence
  • Greenwich Residence
  • Greenwich Residence
  • Greenwich Residence

Greenwich Residence

Our clients, an interior designer and her husband, asked Morpurgo Architects to design for their two-story contemporary home an entry portico that would complement and enhance their front entrance.

To arrive at the front door, our firm created a bridge that spans the lower-level entrance below. Steps leading to the entry are framed by pilaster columns, supporting a cantilevered canopy that provides shelter from the elements for both entrances.

In the rear of this beautifully landscaped property, Morpurgo Architects designed a deck that transitions from the house in a series of cascading steps and platforms to the patio and pool below.